Nieuwe website voor RTV Westerwolde

RTV WESTERWOLDE – Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 11 augustus 2017 onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. 

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Door te werken met één lijst op de homepagina worden alle berichten van alle categorieën nu overzichtelijker aan de bezoeker getoond.

Bij nieuwsberichten met slechts enkele foto’s zullen deze foto’s voortaan bovenaan het bericht getoond worden. Uitgebreide fotoreportages staan wel onderaan de berichten, zoals u gewend bent.

In de toekomst zullen we de website nog meer gaan uitbreiden, zodat we steeds mee kunnen gaan met de vernieuwingen op het gebied van internet.

Wij danken Huisman Media voor de ontwikkeling en prettige samenwerking.

 

Het kan voorkomen dat u nog kleine foutjes tegenkomt op deze website. Deze zullen wij in loop van de komende dagen oplossen. Heeft u een fout gevonden, dan mag u deze doorgeven via webmaster@westerwoldeactueel.nl