..

Rinus in ’t Groen vliegt voor Unicef “Kinderen in Nood”.

VLEDDERVEEN, STADSKANAAL – Vanaf het vliegveld in Vledderveen  kan jong en oud “meevliegen voor Kinderen in Nood”.

De aanleiding was een uitnodiging van Unicef om te komen luisteren naar indrukwekkende verhalen van mensen die in de praktijk dicht bij de kinderen in nood staan. Daarop kwam bij Rinus in ’t Groen het verlangen om iets voor deze organisatie te gaan doen.

Hij zegt in zijn persbericht: “Ik had er nooit bij stil gestaan, dat er zoveel mensen al hun tijd besteden om Unicef te helpen en dat er zoveel goeds wordt gedaan! Tegelijkertijd was het ontzettend confronterend dat wij het zo ongelooflijk getroffen hebben waar we geboren zijn en dat er zoveel kinderen in angst moeten leven, op de vlucht zijn, de ouders hebben moeten verlaten. Ik wil nog iets meer doen dan de maandelijkse steun aan Unicef”. 

Op vliegveld Stadskanaal staat een zeer bijzonder vliegtuigje, namelijk de “DragonFly”. Deze is speciaal ontwikkelt om heel langzaam te kunnen vliegen. Het is een geheel open vliegtuig en dat maakt van een vlucht in de DragonFly een geweldige belevenis.

Wat is het plan?

Jong en oud kunnen “meevliegen voor Kinderen in Nood”. Na afloop van de beleving, kunt u geheel vrijblijvend een donatie doen om Unicef te steunen met de hulp voor “Kinderen in Nood”. Als u een keer dit  wilt meemaken, dan kan dat 19 augustus 2017 van 09:00—19:00 uur. Locatie : Vliegveld Stadskanaal, Aviaweg 1, 9585 PJ Vledderveen.

Ingezonden.

Foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.