..

Niet commerciële website publiceert 37 wandelroutes door Westerwolde

Foto: Catharina Glazenburg

WESTERWOLDE – Op de landelijke website www.klikprintenwandel.nl zijn 37 wandelroutes door Westerwolde opgenomen.

Sinds twee jaar zijn Margriet Smeets en haar echtgenoot routemakers voor de landelijke wandelwebsite, www.klikprintenwandel.nl. Op deze site zijn o.a. 37 wandelroutes door Westerwolde opgenomen en één wandeling van Heede naar Düthe langs de Ems in Duitsland. De wandelingen door Westerwolde zijn allemaal met elkaar zijn verbonden.

De routes door Westerwolde zijn:

· 11 etappes van het Ruiten Aa-pad, van 10 tot 15 km. lang, totaal ongeveer 140 km. lang.

· 26 Westerwolde Lussen, rondwandelingen van 4 tot 21 km.

De website www.klikprintenwandel.nl is een niet commerciële site, voor wandelaars door wandelaars. Alles is gratis te downloaden en te printen, inclusief een topografische kaart en een kaart voor wandelaars met GPS.  U kunt een wandeling printen en, als u liefhebber bent,  lopen. Ook vindt u er informatie en foto’s uit het gekozen wandelgebied.

Margriet Smeets is een vrijwillige medewerker bij de VBT (Vereniging ter Bevordering van het Toerisme) in Sellingen. Dit is tegenwoordig gevestigd aan de Dorpsstraat 8, naast de Hof van Sellingen. Openingstijden : dinsdag-, vrijdag -, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.