Rommelmarkt en kledingbeurs in Stadskanaal

Foto:Geert Smit

STADSKANAAL – In Stadskanaal wordt een rommelmarkt en een kledingbeurs gehouden.

Op zaterdag 30 september wordt op het kerkplein van de Oosterkadekerk te Stadskanaal de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. Tussen 10 uur tot 14 uur en kunnen de bezoekers op hun gemak tussen allerlei bruikbare en leuke spullen rondsnuffelen. Tevens zijn er een aantal kraampjes met boeken, bloemen enz. In de koffiehoek kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie/thee of fris met wat lekkers.

Dit jaar wordt voor het eerste de markt op twee locaties gehouden. Het meubilair is te koop bij de opslag aan de Veenstraat.t.o.v de houtzagerij van de Novo. De rest op het kerkplein.

Kledingbeurs 4 oktober in de Rank te Stadskanaal.

Op woensdag 4 oktober wordt weer een kledingbeurs gehouden in de Rank in Stadskanaal.
Er is weer een grote collectie winterkleding binnengekomen. Dames-, heren-, tiener-, kinder- en babykleding. Ook riemen, tassen, schoenen, laarzen, dekens, dekbedden, dekbedhoezen, lakens, kussens; kortom teveel om op te noemen.
De deuren zijn van 9.30-13.00 uur open in de Rank Oosterkade 5 Stadskanaal.
Wees op tijd, want weg is pech.

Ingezonden.