Enthousiaste kinderen genieten op de modelbouwbeurs Vlagtwedde

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Enthousiaste kinderen (en hun ouders) genoten zaterdag op de modelbouwbeurs in Vlagtwedde.

Een grote groep modelhobbybouwers heeft zaterdag hun creaties getoond in Zaal 12 in Vlagtwedde. Vooral de kinderen genoten van de prachtige schepen, bestuurbare vliegtuigen, stoomlocomotieven in aanbouw , heel veel kleinere items en natuurlijk de modeltreinen van de Modelleisenbahnfreunde Ems-Dollart e.V. uit de omgeving van Dersum die het podium volbouwden met een grote modelspoorbaan.

In de zaal hing een grote modelzweefvliegtuig. Bezoekers mochten ook een modelvliegtuig besturen op een computer. Dit was toch moeilijker dan men vaak dacht. Af en toe vloog er een helikopter van een leverancier van modelvliegtuigen door de zaal.

Een geslaagde dag voor de liefhebbers met goede publieke belangstelling. Deze beurs zal zeker een vervolg krijgen.

Tekst en foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.