Protestactie tegen megastallen voor het gemeentehuis in Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – De Partij voor de Dieren hield vanavond een protestactie voor het gemeentehuis in Sellingen.

Vanavond organiseerde de Partij voor de Dieren een protestdemonstratie voor het gemeentehuis in Sellingen. Zij wilden nogmaals laten zien dat ze tegen de komst van de megastallen van Buijs en Rass zijn.

Voor het gemeentehuis in Sellingen was een grote opblaaskoe geplaatst en stonden  tegenstanders van megastallen met actieborden te demonstreren. Naast de Partij voor de Dieren sloten ook vertegenwoordigers van de S.P. en Groen Links zich bij de de actie aan.

Voor 31 oktober staat er wederom een protestactie bij het gemeentehuis in Sellingen gepland. Ook deze wordt georganiseerd door de Partij voor de Dieren en is gericht tegen de komst van megastallen. Deze actie begint om 19.00 uur.

 

Foto’s: Jans Velthuis