Gemeentebelangen Westerwolde bezoekt Blijham

Foto: Gemeentebelangen Westerwolde

BLIJHAM – Aanstaande zaterdag, 14 oktober, gaat een deel van de fractie en het bestuur van Gemeentebelangen Westerwolde naar Blijham om daar kennis te maken met de inwoners.

Gemeentebelangen Westerwolde bezoekt aanstaande zaterdag rond 13.30 uur Blijham. Daar gaan ze in gesprek met bewoners om te horen wat er leeft en wat zij vinden wat goed is voor het dorp. Na een wandeling door het dorp gaan ze om 15.00 uur naar dorpshuis Het Oude Wapen. Mocht u belangstelling hebben, dan bent u daar van harte welkom voor een kopje koffie. De mensen van Gemeentebelangen willen graag met u kennis maken en horen wat uw wensen zijn voor de gemeente Westerwolde! Als lokale politieke partij hechten ze grote waarde aan de mening van de inwoners. U hoeft geen lid van Gemeentebelangen Westerwolde te zijn om mee te denken; zij zijn er voor alle inwoners. Dat doen ze al meer dan 35 jaar!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.