VV Bellingwolde in de race voor 2.000 euro van de Koopjesdrogisterij

BELLINGWOLDE – Elke 5 weken is het raak: een sportclub krijgt 2.000 euro steun van Koopjesdrogisterij. Iedere vereniging in Nederland maakt kans. Deze keer is VV Bellingwolde een van de genomineerden.

De Voetbal Vereniging Bellingwolde is een gezellige club met een rijke traditie. De club bestaat in 2018 negentig jaar en dat willen ze zeer zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! De club heeft meer dan 230 leden en heeft een spilfunctie in het dorp. Veel kinderen zijn opgegroeid met de clubkleuren rood, wit, blauw en ondanks het krimpgebied waar de club is ontstaan hebben zij zelfstandig 135 jeugdleden.

Sinds 2015 is er veel geïnvesteerd. Zo hopen zij in 2018 compleet energie neutraal te zijn waarmee deze club als een van de eerste is die dit kan realiseren. Een zuinige warmwatervoorziening, nieuwe geïsoleerd dak op de kleedkamers met daarop 72 zonnepanelen en overal HR ++ isolatieglas. De laatste fase zal zijn om de veldverlichting te vervangen en te voorzien van led verlichting. Kortom redenen genoeg om mee te doen om hopelijk deze € 2000,- te kunnen gebruiken voor deze club!

Wilt u VV Bellingwolde helpen 2.000 euro te winnen stem dan op ze. Klik HIER.

In juli wonnen ASVB en SV Blijham 2.000 euro van de Koopjesdrogisterij. Zie ons artikel. Klik hier.