SV Blijham geeft spetterende uitvoering in sporthal De Stelling

BLIJHAM – Gisteravond gaven de leden van SV Blijham een spetterende uitvoering.

Sportvereniging Blijham bestaat 52 jaar. Er worden gymnastieklessen gegeven aan de jeugd vanaf peuterleeftijd en ook aan volwassenen. Verder kun je er terecht voor turnen (junioren en senioren), jazz dance, aerobic, freerunning en bewegen voor senioren.

Een keer in de twee jaar geeft de Sportvereniging Blijham een uitvoering in de plaatselijke sporthal de Stelling. Als thema was dit jaar gekozen voor: Musicals.
De deuren van de sporthal gingen om zes uur open. Om half zeven waren alle plaatsen bezet en konden de leden laten zien wat ze allemaal tijdens de lessen hadden geleerd.

De uitvoering begon met een vlaggenparade en een opmars door alle leden, de peutergroep voorop. Zij mochten plaatsnemen op de bankjes, terwijl de overige leden de openingsdans opvoerden op de muziek van Music van Johan Miles. Vervolgens zag het enthousiaste publiek diverse acts voorbij komen, die gerelateerd waren aan het thema musical. Zo kwamen acts voorbij met de titels: Pinokkio, Trolls, Disney, Gladiator, Zorro, Assepoester, Jungle Book, Cat Woman, Stick it, Beauty and the Beast, Robin Hood, Ninja Turtles, Harry Potter en James Bond.

De laatste act werd onverwacht onderbroken toen een aantal moeders van de leden de voorstelling overnamen. Geheel in het geheim hadden ze een dansje ingestudeerd. Dit tot grote hilariteit van hun dochters.

In de pauzes was er een verloting. De prijzen waren beschikbaar gesteld door diverse sponsoren, lokale ondernemers, leden en ouders van leden. Na afloop werden de leidsters Alie Katuin en José Klooster bedankt voor hun inzet. Ook werden diverse personen die deze uitvoering mogelijk hadden gemaakt naar voren geroepen en publiekelijk bedankt.

Foto’s: Catharina Glazenburg

Klik HIER voor alle foto’s

Video: Jan Glazenburg (video deel 2 volgt z.s.m.)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.