Spelers Hockey in Ter Apel hockeyen verder bij MHCE

Foto: Hockey in Ter Apel

TER APEL – Na zich ruim 2 jaar te hebben ingezet voor de opstart van een hockey trainingsgroep in Ter Apel heeft de organisatie besloten om na de herfstvakantie niet verder te gaan met Hockey in Ter Apel.

De organisatie en de trainers hebben zich altijd met veel enthousiasme ingezet voor de groep en de sport, maar het scheppen van goede voorzieningen (leden en accommodatie/materialen) zijn natuurlijk belangrijk om als club te kunnen groeien, dit is helaas niet altijd even goed gelukt. Misschien was het nog te vroeg voor een eigen hockeyclub… Een kleine groep heeft in deze periode altijd met veel plezier en enthousiasme gehockeyd en is zo besmet geraakt met het ‘hockey virus’.

Een aantal leden heeft de slag te pakken en gaan nu verder met hockey bij MHCE in
Emmen. We hadden natuurlijk in eerste instantie Hockey in Ter Apel voor ogen, maar
voelen ons toch succesvol, nu een aantal kinderen een sport heeft gevonden die bij hen past en waar ze goed in zijn. We hebben mensen bij elkaar gebracht, zodat men nu gezamenlijk naar de club in Emmen kan rijden.

Rest ons nog via deze weg alle sponsoren en mensen die Hockey in Ter Apel een warm hart toe hebben gedragen heel erg te bedanken voor hun steun en interesse.

Ingezonden door Hockey in Ter Apel

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.