DJ’s Radio Westerwolde presenteren 2e Gros van De Zalige 12

VLAGTWEDDE – Op zaterdag 13 januari (van 15:00 uur ’s middags) tot zondag 14 januari (7:00 uur ’s ochtends) presenteren een aantal dj’s van Radio Westerwolde het 2e Gros van De Zalige 12. Dat doen zij non-stop live vanuit het café van Zaal 12 in Vlagtwedde. En daar kun je bij zijn!

Proef de sfeer van een radio-café. Ontmoet de dj’s, geniet van de muziek en van een hapje en drankje. Win ‘De Zalige 12 bitterballen’ of ‘De meter Zalige 12+1 bier’. Hoe? Dat hoor je tijdens de uitzending. Kom langs in Zaal 12 of luister naar Radio Westerwolde!

De Zalige 12 is een lijst met muzieknummers die door luisteraars van ‘UpLooden op zaterdag’ wordt samengesteld en wekelijks wordt uitgezonden op de zaterdagmiddag, tussen kwart over vier en half vijf. Zodra er weer een gros aan muzieknummers is ingebracht, wordt die lijst integraal uitgezonden. Ditmaal is dat het 2e Gros: de nummers 145 tot en met 288. De Zalige 12 is zeer divers en alle muziekstijlen tref je daarin aan. Je mag één keer hetzelfde nummer inbrengen en je mag maar één keer tegelijk in de lijst staan. Jouw nummer staat net zo lang in de lijst tot iemand anders dat nummer vervangt.

Wil jij ook met jouw favoriete nummer(s) in De Zalige 12 staan? Luister dan op zaterdagmiddag (15:00 tot 17:00 uur) naar UpLooden op zaterdag of kijk op de Facebookpagina.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.