Een theatertijger op 26 januari in Blijham

Foto: Biblionet

BLIJHAM – Vrijdag 26 januari maken de Leesleedies er een dolle boel van in de bibliotheek Blijham.

Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari zijn het de Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het Beste prentenboek van 2018, Ssst! De tijger slaapt!, van Britta Teckentrup.

Voorstelling

Op vrijdagmiddag 26 januari is het groot feest in de bibliotheek van Blijham aan de Veurste Rou. Dan komen de Leesleedies Pippa en Phoebe naar de bibliotheek in Blijham en maken er een dolle boel van. Met muziek en dans ‘lezen’ zij het verhaal van de tijger voor aan kinderen vanaf ca 2 tot maximaal 9 jaar.

Het begint om 15.45 uur en duurt ongeveer drie kwartier. Toegang is gratis, inclusief iets lekkers. Iedereen met jonge kinderen is van harte welkom! Is je kind nog geen lid van de bibliotheek dan is dit het moment dat te doen. Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen nieuwe jeugdleden tot een jaar of vijf een prachtige vingerpop van de tijger uit het boek cadeau!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.