Spinningmarathon voor K6 Tegen Kanker brengt ruim 500 euro op

Foto ingezonden door Bart Kruizinga

WINSCHOTEN – De spinningmarathon voor K6 tegen Kanker heeft vanavond ruim 500 euro opgebracht.

We hebben al vaker over K6 Tegen Kanker bericht. Ze zijn volop in actie voor het nieuwe ziekenhuis in Scheemda om daar voor zieke kinderen een EyePlay te realiseren voor een wachtruimte. Deze keer hield de stichting in samenwerking met Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans een spinningmarathon van 4 uur. De deelnemers betaalden een inleg van 5 euro per deelgenomen uur. Spinning is een vorm van fitness op de fiets, waarbij de deelnemers op het tempo van muziek hun werk out doen.

Succes
Deze avond waren de 26 beschikbare bikes ‘ uitverkocht.’ De deelnemers kwamen niet alleen uit de directe omgeving van Winschoten, maar ook uit Drenthe en er was zelfs een deelnemer uit Gouda. De marathon bracht ruim 500 euro op, inkomsten uit inleggelden en vrije giften.

Ingezonden door Bart Kruizinga

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.