Sporters in het zonnetje bij nieuwjaarsreceptie gemeente Oldambt

WINSCHOTEN – Gisteren werden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldambt enkele sporters in het zonnetje gezet.

Gisteravond vond in de Harbour Jazzclub te Winschoten de nieuwjaarsreceptie vande gemeente Oldambt plaats. In zijn toespraak liet burgemeester Pieter Smit een aantal gebeurtenissen van het afgelopen jaar de revue passeren, zoals de komst van Koningin Máxima naar het Rosarium waarbij ze een roos met haar naam onthulde. Ook liet hij het publiek weten dat de gemeente Oldambt de financiën goed op orde heeft en dat de schade tijdens de jaarwisseling ten opzichte van voorgaande jaren gering was (2.500 euro).

Ook werden door wethouder Bard Boon 32 sporters in het zonnetje gezet. Zij hebben het afgelopen jaar een bijzondere prestatie geleverd. Onder hen waren tennistalent Rachelle Smook uit Bad Nieuweschans en de ruiter Marten Luiten uit Winschoten.

Na het officiële gedeelte kon het publiek genieten van een optreden van de gemeentelijke huisband The Civil Servants.

Foto’s en info met dank aan Frans Stegeman BNS Nieuws

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.