Gratis training communicatie voor vrijwilligers Pekela

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Op 12 april wordt een cursus communicatie gegeven. De training is gratis voor vrijwilligers werkzaam in de gemeente Pekela.

Communiceren doet iedereen. Tijdens jouw werk als vrijwilliger communiceer je op verschillende niveaus van diverse partijen: cliënten, andere vrijwilligers, familieleden van cliënten, professionals, etc.

Communicatie vormt een belangrijk onderdeel van jouw inzet. Maar op welke manier doe je dat?En hoe verlopen de gesprekken die je hebt tijdens jouw vrijwilligerswerk? In de training ´Communicatie en Gesprekstechnieken´ gaan we met elkaar oefenen in respectvol en prettig communiceren. Je wordt bewust van wat je al doet om een goed gesprek te voeren en je leert gesprekstechnieken om goed te kunnen luisteren, feedback te kunnen geven en ontvangen en je leert hoe je vragen kunt stellen om de ander goed tot zijn recht te laten komen.

In deze training is er volop ruimte voor eigen inbreng, het delen van ervaringen en het stellen van vragen.
-Groepsgrootte: Maximaal 15 deelnemers (vol=vol)
-Voor wie: (Aspirant) vrijwilligers
-Kosten: Gratis
-Waar & wanneer: De training wordt gegeven op donderdag 12 april 2018, 9.30 – 12.30 uur.
-Locatie is: De Kiepe, Meidoornlaan 88, Nieuwe-Pekela.

Inschrijven
Inschrijven voor de training kan t/m 5 april 2018 via de website van Vitaal Vrijwilligerswerk: www.vitaalvrijwilligerswerk.nl

Meer informatie Voor meer informatie kun je mailen aan info@vitaalvrijwilligerswerk.nl of bellen met 088-030 51 00 en vragen naar Rinette Timmerman.

 

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.