CBS de Loopplank staakt niet maar heeft wel hart voor de zaak

Foto: Jan Glazenburg

BLIJHAM – Het personeel van CBS de Loopplank uit Blijham heeft deze week besloten vandaag niet te staken.

Bij CBS de Loopplank in Blijham werd vandaag niet gestaakt. Hoewel ze volledig achter de noodzaak en de eisen van de staking in het noordelijke onderwijs staan, gingen de leerkrachten vandaag toch aan het werk, maar niet de hele morgen! Vanaf 12 .00 uur namen de ouders de lessen over.

Onder het motto: ‘we hebben hart voor de zaak’ had CBS de Loopplank op deze Valentijnsdag hart voor de acties, maar ook voor de kinderen, de ouders, goed onderwijs en de school. De ouders staken de leerkrachten een hart onder de riem door hen van harte te steunen.

Gistermiddag hebben de kinderen spandoeken gemaakt die vandaag opgehangen werden.
Op deze manier lieten ze vandaag zien wat we bedoelen!

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.