..

Winnaars kleurwedstrijd midwinterhoornwandeling nemen prijzen in ontvangst

Foto: Jan Bossen

VEELE – Vandaag was er de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd bij de midwinterhoornwandeling in Veele.

Tijdens de midwinterhoornwandeling op 6 januari in Veele konden alle kinderen die meededen een kleurplaat krijgen. Vandaag werden de prijswinnaars, samen met hun ouders, uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

Na het welkom kregen de kinderen uitleg over het maken van een Happe en de gelegenheid er zelf één te maken. Ze werden hierbij natuurlijk flink geholpen door hun ouders. Toen dit achter de rug was, was er een speurtocht. De blazer op de boerhoorn had zich verstopt en blies op de hoorn. De kinderen moesten proberen deze op te zoeken; dit was geen probleem!

Vervolgens waren er pannenkoeken. Heel leuk en heel gezellig om samen pannenkoeken te eten. Daarna de prijsuitreiking. De prijswinnaars kregen in deze “Olympische periode” een medaille in de vorm van een midwinterhoorntje omgehangen.

Het was een hele leuke ervaring wat zeker een vervolg moet krijgen.

Ingezonden door Jan Bossen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.