Rzijn organiseert succesvolle Week van de Liefde

Foto ingezonden door Jan Hebers Rzijn

TER APEL, SELLINGEN, VLAGTWEDDE – Met een echte ‘Love Quiz’, een ‘Ladies Night’, ‘Lasergamen’, een ‘Teenage en Scholieren Party’, ‘Buiten Schoolse Activiteiten’ en de ‘Sense Love Bus’, heeft het Jongerenwerk van Stichting Rzijn een succesvolle Week van de Liefde neergezet.

Het jongerenwerk had de vaak verrassende activiteiten georganiseerd in zowel Ter Apel, Sellingen als Vlagtwedde en met verschillende partners, zoals de RSG en Zaal12. Veel jongeren kwamen eropaf en reageerden enthousiast. Doel van de week was om hen bewust te maken van het belang van veilig vrijen en de risico’s op soa/hiv, ongewenste zwangerschap en ongewenst gedrag.

Natuurlijk was er in deze week ook ruimte voor ontspanning, met de V-Day Bash Scholieren Party als een spetterend einde van deze week.

Ingezonden door Jan Hebers Rzijn

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.