Veenkoloniaal Symfonie Orkest in de Oosterpoort

Foto ingezonden door Helma Leutscher

GRONINGEN – Op 11 maart treedt het Veenkoloniaal Symfonie Orkest op in de Oosterpoort.

Nederlandse componisten als Cornelis Dopper en Johannes Wagenaar maar ook de Russische componist Dmitri Sjostakovitsj staan 11 maart op het programma van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. De reden? Deze meesters van weleer hebben zich meer dan verdienstelijk gemaakt en zijn nog steeds van grote betekenis in de boeiende wereld van de klassieke muziek. Tevens zal de hedendaagse componist van eigen bodem: Marc Kaptijn absolute aandacht opeisen met de première van een wel heel intrigerende compositie. Met andere woorden: het wordt een middag om naar uit te zien!

Theater de Oosterpoort

Kleine Zaal

Trompsingel 27

Aanvang: 15:00 uur

http://www.vkso.nl/event/veenkoloniaal-symfonie-orkest-in-de-oosterpoort/

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.