Beeldverslag van de Sneeuwklokjes bij The Stonefarm Stadskanaal

Foto: André Dümmer

STADSKANAAL – Van 25 februari tot en met 29 april wordt door Het Tuinpad op de Oost-Groninger Bloembollenroute georganiseerd. Hieronder vindt u een beeldverslag van The Stonefarm in Stadskanaal.

Van 25 februari tot en met 29 april wordt voor de elfde keer de Oost-Groninger Bloembollenroute georganiseerd. In vier tuinen kunnen op de zondag duizenden bloembollen worden bewonderd. Tuinliefhebbers mogen zonder een afspraak te maken genieten van deze vroege voorjaarstuinen. De vier tuinen zijn totaal verschillend wat betreft aanleg en sfeer, ook dat maakt in deze tijd van het jaar een bezoek aan de tuinen de moeite waard.

Een van de deelnemers is ‘The Stonefarm’ van Anna en Tinus Scheltens, Zijdstukkerweg 7, 9501 LB Stadskanaal. Tuin van 20.000 m2. Opvallend zijn de enorme zwerfkeien in de landschappelijke tuin. Een grote appelhof (1400 m2) met een tapijt van sneeuwklokjes en krokussen. Verder door de hele tuin massa’s stinzeplanten en voorjaarsbollen. De bermen langs de weg zijn ook royaal beplant.

De sneeuwklokjeszondagen zijn op 18 maart, van 11.00 tot 17.00 uur en drie opeenvolgende zondagen in april: 15, 22 en 29 april, steeds van 11.00 tot 17.00 uur.

Klik HIER voor meer informatie.

Foto’s: André Dümmer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.