Dieven bezoeken diverse bedrijven in Haren

Foto: Politie Leer

HAREN – Tijdens het weekend is ingebroken bij diverse bedrijven in Haren.

De bezochte bedrijven liggen allemaal aan een straat genaamd An der Autobahn in Haren. Bij een bedrijf werd een van de ramen van een aantal kantoorunits ingeslagen, waarna de diverse ruimtes overhoop werden gehaald. Voor zover bekend werd er niets gestolen.

Vervolgens werd een gazen afscheiding doorgeknipt om op het terrein van de buren te komen. Daar werden de doppen van de benzinetanks van twee vrachtwagens opengebroken en diesel afgetapt. Bij het nabijgelegen kantoor werd een raam ingeslagen. De buit bestond uit een geldbedrag van drie cijfers en diverse elektrische apparaten.

Bij een ander bedrijf aan dezelfde straat werd eveneens een gazen hekwerk kapot geknipt en vervolgens het raam van een kantoorgebouw ingeslagen. Ook daar werd een geldbedrag van drie cijfers gestolen.

De totale schade van de inbraken bedraagt zo’n 3.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.