Flexiplus neemt deel failliet Eemsmond Office Facility over

BLIJHAM, FARMSUM – Kort na het faillissement van Eemsmond Office Facility (EOF) van de Ten Hove Holding in Farmsum, lijkt er goed nieuws voor klanten van het bedrijf. Flexiplus Facility Group uit Blijham neemt de volledige bedrijfsactiviteiten in telemarketing en archiefdigitalisering over.

De overname is voor Flexiplus een logische stap, aldus ondernemer Johannes Houwen.
Flexiplus is al jaren een bekende facilitaire dienstverlener in Noord-Nederland en Wmopartner van een toenemend aantal gemeenten in Groningen. “Flexiplus is een veelzijdig bedrijf, eigenlijk net als zijn eigenaar” legt Johannes uit. “Snel
kunnen schakelen in vraag en aanbod is onze grote kracht en daarbij werken we het liefst met én voor mensen uit de regio.”

Samen met voormalig EOF-werknemers Robert Nieborg en Fred Hansen worden de
werkzaamheden in telemarketing en archiefdigitalisering voortgezet onder de naam
123Archief BV en 123Telefoondienst BV. Gezamenlijk voorzien de BV’s in een volledig 24- uurs dienstenpakket van postverwerking tot klantenservice. De eerste opdrachten zijn al geplaatst. “Dat zoveel voormalige klanten hun weg nu weer terugvinden naar het bedrijf, daaruitspreekt een enorm vertrouwen” aldus Johannes. De komende weken wordt volop gewerktaan het terugbrengen van stabiliteit en het onderzoeken van de mogelijkheden. Of de overname ook zal leiden tot extra werkgelegenheid in Oost-Groningen is nog niet bekend.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.