Volleybalvereniging V.S.V.’74 genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar

Foto ingezonden

VLAGTWEDDE – V.S.V.’74 heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar.

Om deze verkiezing te winnen roept V.S.V.’74 iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van V.S.V.’74 waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

Secretaris van V.S.V.’74 over de club: “Onze vereniging verdient het om ‘Vereniging van het Jaar’ te worden, omdat wij als vereniging in een dusdanig klein dorp toch 90 leden hebben en met dat aantal leden toch verschillende activiteiten kunnen organiseren. Om onze club bekend te maken organiseren we elk jaar een beachvolleybal toernooi, een schoolvolleybaltoernooi (passend bij sportdorp Vlagtwedde), laten we ons zien op de jaarlijkse braderie en hebben we recent een vogelvoeractie georganiseerd waarbij onze leden actief het product hebben verkocht. Een vereniging die het verdient om eens in het zonnetje te staan!”

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Ga naar verenigingvanhetjaar.nl en stem ook op V.S.V.’74

LET OP: Selecteer als gemeente Vlagtwedde (Westerwolde komt nog niet in het rijtje voor!)

Volg de verkiezing via: Twitter| Instagram | Facebook | YouTube.

Zie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.