..

Banenmarkt bij de Harde Leerschool Musselkanaal

Foto: Johan de Boer

MUSSELKANAAL – Tijdens de banenmarkt, waar verschillende werkgevers, waaronder defensie, aanwezig waren, presenteerden de leerlingen van de Harde Leerschool vandaag zich waarna ze in een één op één gesprek met werkgevers een sollicitatiegesprek konden/mochten voeren.

De groep van de Harde Leerschool bestond uit 17 personen, waarvan er vandaag 14 aanwezig waren die zeer gemotiveerd zichzelf hebben gepromoot, nadat ze in de afgelopen weken een uitgebalanceerd programma hebben doorlopen. Zo zijn de deelnemers getraind op het gebied van rugby en sollicitatie- en levensvaardigheden om uiteindelijk door te stromen naar een baan of opleiding. De ervaren coaches en trainers van De Harde Leerschool zijn experts en ondersteunen de deelnemers gedurende de cursus. Intensief aandacht wordt besteed aan: samenwerken, op tijd komen, verhogen weerbaarheid en presentatietechnieken om succesvol te solliciteren op elke baan in de sector waarin zij graag willen werken.

Foto’s: Johan de Boer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.