Bezoekers genieten van gezellige Voorjaarsmarkt Bourtange

Foto: Catharina Glazenburg

BOURTANGE – Met het schitterende weer van vandaag was het tijd voor de Voorjaarsmarkt in Bourtange. Markt, muziek, terrasjes en meer, allemaal in de schitterende omgeving van de Vesting.

Ook dit jaar is er weer een gevarieerd aanbod van kramen en standhouders op de Voorjaarsmarkt in Bourtange. Van planten tot kleding en van honing tot tuindecoratie, alles is aanwezig. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, op de markt en op de terrassen was het vandaag goed vertoeven.

Zowel vandaag als morgen wordt de sfeer verhoogd door optredens van de Duitse band Beltane op zaterdag en de Schots/Groningse band The Assassenachs op zondag. Ook trekt op zondag de Soete Inval door de vesting, is er beide dagen een kinderplein aanwezig en is de vestingmolen gratis toegankelijk voor het publiek. Zondag wordt om 15.00 uur een demonstratie kanonschieten gehouden door leden van het Bourtanger Exercitiepeloton.

De markt is op beide dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De musea zijn op beide dagen geopend tot 17.00 uur.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg
Klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.