..

Teams in actie om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop

REGIO – Vandaag komen verschillende teams in actie om geld in te zamelen voor het evenement SamenLoop voor Hoop op 2 en 3 juni aanstaande in Blauwestad.

Vandaag worden verschillende evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop op 2 en 3 juni in Blauwestad. Aan de Hereweg 267 in Meeden kun je je auto laten wassen. Dit wordt verzorgd door team Ratjetoe.

In Café Old Inn in Woldendorp wordt door team Jannet (Boltjes) vanavond vanaf 20.00 uur een benefietconcert georganiseerd. Hieraan werken diverse artiesten mee zoals El Jackson, Dubbel-Fris, Slaif en Tonnie Garrelds.

In de De Burcht in Hoogezand staat vandaag het team De Wandelcoach op de Goede Doelen Markt om geld in te zamelen voor SamenLoop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop 2 en 3 juni

Op 2 en 3 juni wordt bij de Wilgenborg in Blauwestad de SamenLoop voor Hoop Oldambt gehouden; een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette, met als thema: Geef kanker een gezicht, wordt samen met lotgenoten stil gestaan bij kanker én het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.
Doe jij ook mee op zaterdag 2 en zondag 3 juni? Iedereen is welkom, als loper, vrijwilliger, toeschouwer en sponsor!

Er is een speciale Kinderloop op zondag 3 juni voor alle basisschoolleerlingen van 13.00 uur tot 13.24 uur tijdens de SamenLoop voor Hoop in het Oldambt rondom de` Wilgenborg` bij de Blauwe Stad.

Schrijf je HIER in om mee te doen, individueel of als team!

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.