Veel vertier in Musselkanaal op Koningsdag

Foto: Johan de Boer

MUSSELKANAAL – In Musselkanaal werd vandaag, op Koningsdag, veel georganiseerd.

Het Oranjecomité Musselkanaal heeft er vandaag weer voor gezorgd dat er veel vertier was op Koningsdag. Zoals ieder jaar, begon de dag met langs de Marktstraat en Marktkade de Oranje Vrijmarkt voor kinderen. Vanaf 11.00 uur waren op het Willem Diemerplein diverse attracties, zoals springkussens, een stormbaan, Highlandspelletjes en een wedstrijd Jenga. Langs de Marktkade konden de wat oudere kinderen op het water lopen in aquaballen.

Daarnaast was er muziek door  Muziekvereniging Amicitia en stonden er diverse kraampjes waar ook de inwendige mens aan zijn trekken kwam.

Foto’s: Johan de Boer. Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.