Vandaag is het Hemeltjefeest in Drieborg

DRIEBORG – Vandaag is het Hemeltjefeest in Drieborg.

 

De Vereniging Dorpsbelangen Drieborg organiseert ieder jaar weer vele activiteiten voor jong en oud, zoals vandaag het Hemeltjefeest op het sportveld. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met diverse verenigingen en dorpshuis Noorderlicht.

Het feest begon vanmorgen met een kinderzeskamp.

Vanmiddag is er weer een geweldige zeskamp met spannende en spectaculaire onderdelen. Teams bestaan uit minimaal 6 personen waarvan minstens 2 dames. De zeskamp wordt afgesloten met de denkersronde. Vervolgens wordt er nog geknobbeld.

Het feest wordt afgesloten met een prijsuitreiking in dorpshuis Noorderlicht, die op 1 april 2018 is overgenomen door de 35 jarige ondernemer Bart Imminga.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.