Feest met Knoalparade Musselkanaal (Update)

Foto : Johan de Boer

MUSSELKANAAL – Vandaag genoot het publiek van de Knoalparade en muziek van Siebrand Pagters en Just-Us.

Vanuit het Spoordok naar de Stationsbrug in Musselkanaalwerd vanmiddag de Knoalparade gehouden. Alles wat varen kon mocht meedoen. Met zelfgemaakte bootjes, waarbij de opvarenden hun fantasie de vrije loop hadden laten gaan, tot “gewone” bootjes werd onder een stralend zonnetje het traject afgelegd.

Een deskundige jury beoordeelde welke boot het mooist was. Uiteindelijk werden er vier prijzen verdeeld van € 125,- € 75,- € 50,- en € 25,-.

Met uiterst originele deelnemers, met onder andere twee partyboten, een bierboot, een heus waterbed met 2 slapende opvarenden, een melkschuit en een camouflageboot ging de 1e prijs naar Laura Brinks en Sianne en Rosan Mulder met hun kleurige en met veel ballonnen versierde partyboot. De andere prijzen waren voor de partyboot van Pip en Sophine van der Aa, de melkschuit van de familie Veenhuizen en het waterbed van Jort Broekhuizen en Joran Kuipers. Zij kregen de prijzen, oplopend van € 25 tot € 125 overhandigd door de voorzitter van de Snikke week, Jan Nieboer, die overweegt om volgend jaar ook voor de niet in de prijzen gevallen deelnemers een aanmoedigingsprijs beschikbaar te stellen.

Bij het Klain Klappie traden Siebrand Pagters en Just-Us op.  Zij zorgden dat de sfeer er goed in kwam en het was dan ook niet vreemd dat er werd gedanst.

Zondag wordt de Snikkeweek afgesloten met om 18.45 uur een evangelisatiedienst in de muziekkoepel op het W. Diemerplein. Voorganger is Ds. Matthijs Biewenga.

Foto’s: Johan de Boer

Voor meer foto´s klik HIER

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.