Snikkebal bij dansschool Poelman druk bezocht

Foto: Gerda Boeijing

MUSSELKANAAL – Gisteravond werd de Snikkebal bij dansschool Poelman in Musselkanaal druk bezocht.

Het bestuur van de Stichting Snikkeweek te Musselkanaal is zeer tevreden over het Snikkebal wat zaterdagavond in zaal Poelman in Musselkanaal plaatsvond. Deze dansavond, muzikaal omlijst door het duo Wim en Miranda, met fanclubleden, schippers, hun partners, dansers van Dansschool Poelman en anderen, ademde met veel dansen bezoekers vooral een sfeer van gezelligheid.

Alhoewel er dit jaar geen jubilerende schippers gehuldigd konden worden (die een veelvoud van vijf jaar in de Snikkeweek aanwezig zijn red.) was er wel aandacht voor het muzikale 25-jarig jubileum van het duo Wim en Miranda, die door de voorzitter van de Snikkeweek, Jan Nieboer in het zonnetje werden gezet en een mooie bos bloemen kreeg overhandigd. Het Snikkebestuur kijkt met tevredenheid terug op een zonovergoten en erg goed bezochte 27e Snikkeweek.

Ingezonden.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.