Auto’s wassen brengt ruim 800 euro op voor KWF

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Gisteren kon u uw auto laten wassen op de parkeerplaats bij de Jumbo in Vlagtwedde. Dit was een actie van team Ratjetoe Samenloop voor Hoop en de opbrengst is voor het KWF.

Team Ratjetoe doet mee aan de Samenloop voor Hoop in Oldambt. Samen Loop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden afwisselend op een parcours.

Tijdens deze estafette worden verschillende activiteiten georganiseerd en staat alles in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker. Dit vindt plaats in Blauwestad bij de Wilgenborg op 2 en 3 juni van 15.00 uur tot 15.00 uur.

De eerste klant gistermorgen was Dick Vang. Op zijn verzoek begon de brandweer een half uur eerder (om 08.30 uur). Daar had Dick voor het goede doel graag iets extra’s voor over. Voor 50 euro werd zijn auto, de witte VW Up, keurig door de Vlagtwedder brandweer en de helpende jeugd gewassen.

Na Dick volgden nog veel meer gegadigden die voor 5 euro hun auto weer brandschoon afgeleverd kregen. In totaal werd €828,50 opgehaald. Dit met dank aan alle brandweerlieden van Vlagtwedde, Blokker Vlagtwedde, Jumbo Vlagtwedde en alle mensen die hun auto hebben laten wassen of belangeloos hebben gedoneerd.

Ingezonden.
Foto’s: Geert Smit en Dick Vang

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.