Hemelvaartfeesten Rhederbrug afgesloten met braderie

Foto: Catharina Glazenburg

BELLINGWOLDE – Bij de Rhederbrug in Bellingwolde werden de Hemelvaartfeesten afgesloten met een braderie.

Evenals voorgaande jaren werd op de laatste dag van de Hemelvaartfeesten een braderie met rommelmarkt georganiseerd. Ondanks de warmte kwamen toch nog veel standhouders naar de Rhederbrug om hun spullen aan de man te brengen.

In kraampjes langs de Rhederweg, Leidijksweg en Slengweg werd  van alles aan de man gebracht; van kleding tot metworsten, tassen, bloemen en planten. Ook de FNV was weer van de partij en de organiserende Plaatselijk Belang Rhederbrug verkocht lootjes. Particulieren boden hun overtollige spullen aan en de jeugd vermaakte zich op de kermis.

In de tent vond een demo kickboksen plaats. Dit werd verzorgd door Ultimate Gym. Leden van Ultimate Dance gaven een aantal spetterende optredens.

Foto’s: Catharina Glazenburg.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.