HQ-Events organiseert geslaagde Dance Division Night Fever Revival

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – HQ-Events organiseert in Winschoten en Groningen op verschillende locaties evenementen. De organisatoren willen op die manier het gat vullen en voorzien in de behoefte van het volwassen publiek dat een avond uitgaan associeert met goede muziek, een kundig en vriendelijk horecateam en ontspannen sfeer.

Zaterdagavond trapten ze af met Dance Division Night Fever Revival, waar het publiek in HarbourClub Winschoten werd meegenomen op een tijdreis. Twee gerenommeerde D.J.’s: Tim Holland en Alicia de Lima stonden “back-to-back” achter de draaitafels. Go Go Girls van dansschool The Legacy uit Groningen maakten het feest helemaal compleet.

Het was een zeer geslaagde avond. Na afloop was er een after-party op het Marktplein.

Het volgende evenement is op 28 juli. Dan zal een daverend concert van Pearl Jamming, Europees beste Pearl Jam tribute, plaats vinden. Aanvankelijk stond dit concert gepland op 2 juni, maar aangezien dan de Samenloop voor Hoop gehouden wordt in Winschoten is besloten het concert van Pearl Jamming, met in het voorprogramma The Stone Temple Pilots tribute Crackerman, te verplaatsen naar 28 juli. Voor meer informatie zie HQ Events.

Foto’s: Jos Hensens

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.