Genieten op het tweedaags Pagefestival in Stadskanaal

Foto: Ronny

STADSKANAAL – Twee dagen genieten van muziek, theater, poëzie, kunst, en eten! Zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 is er het tweedaags Pagefestival, een gratis cultuurfestival voor jong en oud, waar veel verschillende stijlen van muziek, indie/pop/rock/punk/electro stevig aanwezig zijn, naast theater, poëzie en beeldende kunst. Een getrouwe traditie sinds 1988, waar jong talent kan bloeien en oude bekenden elkaar tegen het lijf kunnen lopen.

Op 16 en 17 juni vindt de dertigste editie van het Pagefestival plaats. Een festival waar cultuur én dranken én spijzen vreugdelijk genoten kunnen worden en de hele dag doorlopend wordt gespeeld door talentvolle artiesten uit Stad en Ommelaand – maar ook uit de verre streken van Nederland.

En wat het Pagefestival keer op keer uniek maakt, is het prijskaartje. Of beter: het ontbréken van een prijskaartje! Het Pagefestival is volledig gratis, bezoekers kunnen vrij het terrein betreden. Zo houden ze het feest toegankelijk voor iedereen!

Het festival begint op 16 juni om 13:00 en gaat door tot 17 juni 21:00 uur. Voor meer informatie klik HIER.

Het Pagefestival vindt plaats op de dagcamping van het Pagedal (Dwarsweg 2), aan de voet van de Rode Loper. Het terrein is omringd door de natuur, maar biedt meer dan genoeg plaats voor zo’n 15.000 mensen op het veld.

Bron: Pagefestival

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.