Crescendo Stadskanaal houdt jaarlijkse Lenteconcert

Foto: Catharina Glazenburg

STADSKANAAL – Muziekvereniging Crescendo uit Stadskanaal houdt op 26 mei a.s. haar jaarlijkse Lenteconcert.

De leden van de muziekvereniging, bestaande uit een harmonie, malletband en majorettes hebben weer wekelijks gerepeteerd om u ook deze keer een zorgvuldig samengesteld en gevarieerd programma te bieden. Onze majorettes van diverse leeftijden, onder leiding van Christa Gersonius, brengen u een aantal afwisselende en leuke shows. Van de malletband onder leiding van haar instructeur Albert Hoven hoort u o.a. Sparkling stars, Vice versa en Flashdance. De harmonie speelt een programma onder leiding van Theo van Kruistum. U kunt luisteren naar o.a. Pophits.nl, Stevie Wonder in concert en The Simon and Garfunkel Collection.

De avond wordt gehouden in Sporthal De Spont, Ghandiplein 3 te Stadskanaal. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.

Om de jeugd te betrekken bij de mooie hobby van het maken van muziek: Kinderen (t/m de basisschool) vrij entree! Graag ontmoeten wij u op zaterdag 26 mei a.s.! www.crescendostadskanaal.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.