“KunstKring Westerwolde” treedt voor het eerst naar buiten

Foto ingezonden door Bernard Meulman

TER APEL – Komende weekenden: 26 – 27 mei en 2 – 3 juni a.s. houdt Kunstkring Westerwolde open huis.

Een groep kunstenaars uit Ter Apel en omgeving begon ruim een jaar geleden met het organiseren van een kunstcafé. De kunstkring staat open voor kunstenaars die werken met het doel hun werk in de openbaarheid te brengen. Eén keer in de maand komen de beoefenaars van diverse artistieke disciplines bij elkaar voor het uitwisselen van ideeën, inspiratie en het opzetten van gezamenlijke activiteiten. De kunstkring ondersteunde zo een expositie in het klooster van werk van leerlingen van de ISK voor asielzoekers en leerlingen van de RSG.

Nu treedt de kunstkring zelf als groep naar buiten met een expositie annex open huis tijdens de genoemde weekenden. Beeldend kunstenaar Bernard Winkel stelt zijn atelier open voor het tentoonstellen van werk van hemzelf en andere leden van de kunstkring met o.a: schilderijen, tekeningen, sculpturen, fotografie, textiel, performances, muziek etc.

Het atelier van Bernard Winkel is gevestigd aan de Oosterstraat 66 in Ter Apel.

De openingstijden zijn: za-zo 26 -27 mei 11.00 – 17.00

en za-zo 2 – 3 juni 11.00 – 17.00

De toegang is gratis en er wordt een drankje en hapje geserveerd

Voor meer informatie over de KunstKring Westerwolde zie facebook:

https://www.facebook.com/kunstkringwesterwolde/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.