Vermiste teckel Luna dood aangetroffen

DELFZIJL – Gisteren is het vermiste teckeltje Luna in een met stenen verzwaarde rugzak in het water aangetroffen.

Vanaf zondag 29 april werd in Delfzijl een ruwharig teckeltje met de naam Luna vermist. Het hondje was tijdens het uitlaten weggelopen nabij de volkstuintjes in Biessum. Er werd massaal naar het hondje gezocht. Op diverse sites voor vermiste huisdieren werden oproepen geplaatst naar Luna uit te kijken. Ook politie Ommelanden Noord plaatste op Facebook een oproep.

Op dinsdag 15 mei werd de hond in een met stenen verzwaarde rugzak in het water aan de Handelskade te Delfzijl aangetroffen. De eigenaar van de hond is inmiddels door medewerkers van de dierenambulance geïnformeerd. Dit meldt de politie op Facebook.

Mocht je informatie hebben over deze zaak dan is het verzoek om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto’s en info: FB

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.