Hella de Jonge opent VrouwenVisie Beurs

HOOGKERK – De tweede editie van de VrouwenVisie Beurs die op 30 mei in het Van der Valk Hotel Groningen/Hoogkerk van 10.00-16.00 uur plaatsvindt, wordt geopend door kunstenares en auteur, Hella de Jonge. Zij geeft met een korte lezing over haar nieuwste boek ‘Hartschade’ de aftrap voor een sprankelende beurs met (uiteraard) diverse beursstands, gevarieerde themacafés en een boekenmarkt met auteurs die hun boeken signeren en verkopen. De toegang voor bezoekers is gratis.

Als auteur van het boek Hartschade is Hella de Jonge voor de beurseditie van VrouwenVisie Magazine geïnterviewd. Met haar boek breekt ze een lans voor meer aandacht voor de verschillen in symptomen van een hartinfarct in het mannen- en het vrouwenlichaam. Daarin speelt haar eigen ervaring met de medische wereld een rol, maar ook verhaalt ze van de figuurlijke hartschade die het leven haar bracht.

Verder is Hella bij uitstek een ondernemende vrouw die o.a. samen met haar man Freek krachtig aandacht vraagt voor maatschappelijke onderwerpen, zoals in de provincie Groningen voor de aardbevingen en de gevolgen voor de inwoners.

Door het openen van de VrouwenVisie Beurs draagt zij bij aan een inspirerende dag voor ondernemende vrouwen (en een enkele man!) en hun (potentiële) klanten in Noord-Nederland.

Achtergrondinformatie

Beurs voor ondernemende vrouwen

Stichting VrouwenVisie organiseert op 30 mei 2018 een beurs voor ondernemende vrouwen en vrouwelijk ondernemers. Deze tweede editie is op 30 mei 2018 van 10.00 tot 16.00 uur in het Van der Valk Hotel in Groningen – Hoogkerk. Naast stands kunnen deelnemers hun bedrijf – en zichzelf – op de beurs presenteren door het geven van een korte lezing of een workshop in een Themacafé. Een twaalftal auteurs verkopen en signeren hun boeken op de boekenmarkt, eveneens onderdeel van de VrouwenVisie Beurs.

Voor iedereen

De eerste editie van de VrouwenVisie beurs in 2016 in de Rodenburghal in Leek was dusdanig succesvol dat er weer een beurs georganiseerd wordt, die evenals de eerste VrouwenVisie Beurs in het teken staat van ontmoeting, krachten bundelen, inspiratie en van elkaar leren. Deze keer in het gloednieuwe Van der Valk Hotel aan de A7 vlakbij de stad Groningen.

Themacafés

Aanvullend op de beurs waar ontmoeting, krachtenbundeling en inspiratie centraal staat kunnen bezoekers naast de stands een of meerdere Themacafés bezoeken. Verschillende ondernemers geven een lezing, presentatie of workshop van maximaal een half uur. Ook niet-standhouders kunnen een Themacafé organiseren.

Meer informatie is te vinden op de website van de organisatie: www.vrouwenvisie.com

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.