Informatiemarkt Baby’s, peuters en kleuters in Hoogezand

Foto ingezonden door Jolanda Robben

HOOGEZAND – Zaterdag 26 mei is er van 10.00-16.00 uur een bruisende markt in de Bibliotheek Hoogezand met allerlei kraampjes. Naast informatie is er veel te beleven voor (groot) ouders en kinderen van 0-6 jaar. Het is gratis.

Wat is er te doen in Midden-Groningen voor baby’s, peuters, kleuters en hun ouders? Dat is meer dan je denkt. Kom kijken bij de verschillende standhouders in de Bibliotheek en Het Kielzog. Van natuurvoeding, babymassage, tweedehandskleding tot draagdoekknopen. Er zijn ook workshops en demonstraties zoals Muziek op schoot, kinder- EHBO en programmeren met Botje Bij en kinderen kunnen zich laten schminken. Voor al je vragen over de opvoeding en ontwikkeling van je kind kun je de hele dag terecht bij medewerkers van het consultatiebureau.

Iedereen is welkom, je hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn. Wist je dat het voor kinderen gratis is?

Kijk voor een overzicht van alle activiteiten op www.biblionetgroningen.nl/hoogezand of www.facebook.com/bibliothekenmiddengroningen

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.