Openluchttheater Sellingen presenteert Zomerprogramma 2018

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – De Stichting Openluchttheater Sellingen bereidt zich voor op het zomerseizoen 2018 en kan een interessant programma in het vooruitzicht stellen.

– Zondag 10 juni, 15.00 uur: concert van Marieke Klooster met ‘De nieuwe jas van Ede’.NDe nieuwe jas van Ede is een ode aan de muziek en de (Groningse) teksten van Ede Staal; met zang van Marieke Klooster (cabaretière in het kwartet Vrouw Holland), Leonike Vermeer (piano), Philip Baumgarten (bas) en Matthias van Olst (drums). Bij slecht weer wordt uitgeweken naar De Herberg te Sellingen.

– Zondag 24 juni, 15.00 uur: Roon Staal, zang en muziek. Roon Staal is o.a. bekend van de hit Help me through the night, geschreven door Roon’s oom Ede Staal. Via de website van Roon Staal kunnen kaarten worden besteld; tevens kaartverkoop aan de kassa. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar De Herberg te Sellingen.

– Zondag 29 juli, 15.00 uur: Ketelkoor uit Sellingen. De middag staat in het teken van het vijfjarig jubileum; met meezingnummers.

– 16, 17, 18, 23, 24 en 25 augustus, 20.30 uur: de eigen toneelgroep voert zes keer ‘Omkijken’ op. De theatervoorstelling, onder regie van en geschreven door Hannie Dubbelman, is gebaseerd op ervaringen van mensen die in de periode 1939-1947 gedwongen in het Kamp de Beetse verbleven (werklozen, Joden, dwangarbeiders, NSB-ers).

Contact: 0599-326331, 322583, 326256, www.openluchttheatersellingen.nl,

fb: @openluchttheatersellingen

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.