Veel activiteiten tijdens het Pinkster Event in Winschoten

Foto: Hilvert Huizing

WINSCHOTEN – Tijdens het Pinkster Event worden aanstaande maandag van 10.00 tot 17.00 uur in Winschoten veel activiteiten georganiseerd.

Voor elk wat wils tijdens het Pinkster Event aan de Havenkade, Renselkade en industrieterrein te Winschoten. Er is een braderie, rommelmarkt, het NK kampioenschap Wheelflip, straatartiesten, springkussen, schminken, roofvogels, (Groningstalig) muziek en voor de liefhebbers van voertuigen in alle soorten en maten Rolling Winschoten. Show&Shine, Decibel Contest en meer. Het evenement trekt jaarlijks zo’n 12.000 bezoekers.

NK Wheelflip
Het NK Wheelflip wordt mede georganiseerd door Stichting O.S.O.( Organisatie Sterke Mannen Oldambt). Het begint om 13.00 uur. De 25 deelnemers moeten 8 x flippen op tijd, in 1.5 minuut zoveel mogelijk flippen en medley 4 banden 2 x flippen voor de dames; voor de heren 5 banden, gewichten zijn voor de dames anders dan voor de heren. De banden worden beschikbaar gesteld door AB sports uit Winschoten.

Deelnemers
Heren:
Gerard Lensen
Menno Boelens
Arjan Bok
Cees Jan Mulder
Onno van Wensveen
Mark Koeleman
Michael Siemens
Dave Drenth
Peter de Jong
Bas van der Molen
Andreas Siemens

dames
Jenna Bok v/d Kamp
Angela Brouwer
Anja Zijlstra
Jane Doe
Kari Janne de Roon
Willemyn Kolthof
Elisa Hessels
Deborah Bakker
Anke Senster
Sanne Zomer
Iris Braaksma
Latoya de Ruiter
Sytske Iron
Kelly Hooly
Reserve:Danique Staal

Rolling Winschoten with All Car Meeting, Show&Shine, VIP Area en Decibel Contest; een evenement voor alle auto liefhebbers en alles wat wielen heeft. De auto’s zijn vanaf 10.00 uur te bewonderen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.