KNNV minicursus dagvlinders herkennen

WINSCHOTEN – Welke vlinders zie je in jouw tuin? Is die vrolijke fladderaar een Koolwitje, Citroenvlinder of Atalanta? Als je erop gaat letten, zie je steeds meer en kun je de vlinders herkennen en een naam geven.

KNNV afdeling Oost-Groningen geeft op 21 juni 2018 een minicursus ‘Dagvlinders herkennen’. Leer in één avond en één excursie hoe je tuinvlinders kunt herkennen en benoemen. En leer hoe je vlinders in jouw tuin krijgt.

KNNV afdeling Oost-Groningen organiseert deze cursus in samenwerking met Jaarrond Tuintelling, de Vlinderstichting, IVN Westerwolde-Oldambt en Club Oldambtster Groen. Na deze minicursus kun je succesvol meedoen met de Nationale Vlindertelling van 27 juli – 5 augustus 2018.

KNNV afdeling Oost-Groningen Bijeenkomst: donderdag 21 juni, van 20.00 tot 22.00 uur. Locatie: kinderboerderij, Bovenburen 96 in Winschoten. Excursie: zaterdag 30 juni, van 13 tot 15 uur. Locatie wordt nader bepaald op de cursusavond. Opgeven voor de mini-cursus: https://www.knnv.nl/minicursus-dagvlinders-winschoten

Laat u verrassen door de natuur en ga mee. Leer de vlinders kennen!

Ingezonden.
Foto’s: Jan Doornkamp

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.