Cees Schoone neemt afscheid van zijn programma Bluess Experience

Foto: Bert Looden

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Op vrijdag 1 juni nam Cees Schoone afscheid van zijn programma Bluess Experience. Cees heeft dit programma bijna 20 jaar gepresenteerd bij Radio Westerwolde.

Cees begon op de woensdagavond na Shades of Country, wat toen werd gepresenteerd door Marian Sibum. Na een paar jaar ging het programma naar de vrijdagavond waar Cees begon met dubbelpresentatie samen met Paul Houtgast. Na enkele jaren presenteerde hij het programma weer alleen, samen met technicus Dirk Gerrits.

Cees gaat emigreren naar Denemarken; alwaar hij ook weer radio gaat maken. Namens bestuur en medewerkers ontving Cees mooie cadeaus en werd hem heel veel succes gewenst met wat hij in Denemarken gaat doen.

Ingezonden
Foto’s: Bert Looden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.