PvdA praat in Winschoten over energietransitie en gaswinning

WINSCHOTEN – Hoe wordt Groningen de koploper als het gaat om duurzame energie? Hoe gaan we dat opwekken? Hoe gaan we zo snel mogelijk van het gas af en op welke manier versterken we huizen? Over dergelijke vragen en uitdagingen spreekt de PvdA Groningen op 22 juni om 20:00 in Harbour JazzClub in Winschoten. Tijdens deze verkiezingsprogrammabijeenkomst verzamelt de PvdA input voor haar verkiezingsprogramma in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019.

De bijeenkomst over Energietransitie en Gaswinning in de provincie Groningen is de tweede uit een reeks van vier bijeenkomsten met verschillende thema’s. Deze bijeenkomsten op 13 juni in Zuidhorn, 22 juni in Winschoten, 27 juni in Groningen en 4 juli in Bedum worden georganiseerd in het kader van het schrijven van het verkiezingsprogramma van de PvdA Provincie Groningen.

Tijdens deze bijeenkomsten is er volop ruimte voor de ervaringen en ideeën van inwoners van de provincie. Ook worden relevante organisaties uitgenodigd om mee te praten en input vanuit het werkveld te leveren. De bijeenkomsten beginnen telkens om 20:00 (inloop 19:30).

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.