Tweede ROG-ladies-RUN op 20 juni in het Maintebos

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – De tweede editie van de ROG-ladies-RUN is 20 juni. Deelneemsters kunnen maximaal 60 minuten hardlopen op het parcours in het Maintebos in Winschoten waar een rondje van 1500 meter is uitgezet.

Het is een afwisselend parcours met rondjes over verharde, onverharde paden met lichte klimmetjes. Deelneemsters kunnen zelf het aantal rondjes en dus de te lopen afstand bepalen. Elke ronde is er een uitgebreide verzorging en na afloop is er een leuke herinnering. Kortom, de deelneemsters worden in de watten gelegd. Voor de loop is er een korte warming up door een trainster van sportcentrum Ron Haans.

De start en finish bevindt zich tegenover Sport & Gezondheidscentrum Ron Haans in Winschoten. Bij het Sportcentrum is parkeerruimte en zijn kleed- en doucheruimten aanwezig. De start is om 19.30 uur. Deelname is alleen mogelijk bij voorinschrijving via rogladiesrun.nl. Het maximaal aantal deelneemsters is 100.

Het ophalen van de startnummers kan vanaf 18:30 uur bij Sport en gezondheidscentrum Ron Haans

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.