Groningse jongeren voelen Raadsleden aan de tand

Foto: NJR

GRONINGEN – Groningse jongeren zetten op dinsdag 19 juni ‘hun’ politici op scherp tijdens het Lokaal Jeugddebat Groningen. In de raadzaal van Groningen gaan de jongeren in debat met verschillende politici. Het Lokaal Jeugddebat 2018 wordt georganiseerd door NJR in samenwerking met de gemeente Groningen.

De lokale politiek beslist veel voor jongeren. Bij het lokaal jeugddebat krijgen zij de mogelijkheid om hun volksvertegenwoordigers ook eens aan de tand te voelen. De jonge debaters confronteren tijdens het Jeugddebat raadsleden met hun meningen over onderwerpen die zij zelf belangrijk vinden.

In eerdere edities op andere plaatsen in het land zijn de voorstellen van jongeren daadwerkelijk uitgevoerd.

NJR

NJR is hét jongerennetwerk van Nederland. Het is de missie van NJR om jongeren te verbinden, met hun eigen sterke punten, met elkaar en met de organisaties die vorm geven aan onze wereld.

Kijk voor meer informatie op www.jeugddebat.nl en www.njr.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.