Jonge automobilist zwaargewond na botsing tegen boom

Foto: Jan Glazenburg

NEULEHE – Gistermiddag is bij een ongeval in Neulehe een 18 jarige beginnende bestuurder zwaargewond geraakt.

Een 18 jarige beginnende bestuurder uit Lorup is gistermiddag bij een ongeval op de Neubörgerstraße in Neulehe zwaargewond geraakt. De jonge man reed rond kwart over drie met zijn Mitsubishi in de richting van de B401. Op het moment dat hij een tractor wou inhalen sloeg deze linksaf naar een akker.

De automobilist gooide het stuur om, verloor de controle over de wagen, kwam in de rechter berm terecht en botste tegen een boom. Hij raakte daarbij zwaargewond. Het slachtoffer werd door hulpdiensten uit de auto gehaald en vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht.

De auto vatte meteen na het bevrijden van het slachtoffer vlam en is volledig uitgebrand.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.