Zijn alle groep 8’ers uit Westerwolde klaar voor het feest van het jaar?

VLAGTWEDDE – Aanstaande vrijdag wordt een feest voor alle leerlingen welke in groep 8 zitten van een basisschool gelegen in Westerwolde georganiseerd.

Groep 8’ers hebben hard gewerkt op de basisschool en zij verdienen een feestje. Een mooiere afsluiting van de basisschooltijd is er niet!

Met een knalfeest willen wij graag de jeugd uit de verschillende dorpen op een gezellige manier kennis met elkaar laten maken.

De kans bestaat dat zij elkaar straks op het voorgezet onderwijs tegen zullen komen en hoe leuk is het dan als je het ijs al heb kunnen breken tijdens een feestje.

Tevens is het een mooie manier om de jeugd uit de twee voormalige gemeentes, Vlagtwedde en Bellingwedde, zich samen te laten smelten tot jeugd uit Westerwolde.

Om het feest nog meer kracht bij te zetten is het ons gelukt om de druk bezette Groningstalige rap-duo Wat Aans! te strikken om een daverend optreden te geven.

Zijn alle groep 8’ers uit Westerwolde klaar voor het feest van het jaar? Zing jij mee met alle nummers van Wat Aans! of dans je op het ritme van de muziek van DJ Mitchel King,

Wij zien je dan graag a.s. vrijdag 15 juni vanaf 19.00 uur in de Schutstal.

Kom jij met je klasgenootjes het origineelst aangekleed dan ontvang je een mooie prijs.

Ingezonden door Bianca Keijzer

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.