Kindercoach Monique Postema uit Oude Pekela te gast bij Aquarius

Foto: Jan Doornkamp

STUDIO RTV WESTERWOLDE – In Aquarius is vanavond Monique Postema uit Oude Pekela te gast.

Monique is Kindercoach. Wanneer je op haar website, www.moniquecoachtkids.nl , kijkt kom je deze vragen tegen: Wat is er toch met mijn kind? Heeft jouw kind het ook moeilijk op school? Gaat het lezen, schrijven en de concentratie moeilijk? Wordt jouw kind vaak gewaarschuwd dat het nu stil moet zitten? Merk jij thuis ook wel dat je kind “druk” is, dat het boos wordt om niets? Of juist heel stil is en graag de controle heeft over alles wat er gebeurd en zich heel rot voelt over de onverwachte veranderingen die er maar steeds plaats vinden?

We hebben het vandaag over de leer- en gedragsproblemen bij kinderen. Hebt u vragen mag u natuurlijk tijdens de uitzending bellen, 0599-313579, en anders bezoek de website van Monique.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.