Rondvaart Oldambtmeer met muziek van K-twije

Foto: Marieke Kruizinga

BLAUWESTAD – Zaterdag 30 juni a.s. is er wederom een rondvaart op het Oldambtmeer met Dekker Rondvaarten. Deze avond staat ook in het teken van Grunnegstoalege meziek.

Bart & Evert Kruizinga (Bellingwolde / Winschoten) zullen als het duo K – twije het publiek meenemen naar het leven van alledag. Dat doen ze met hier en daar gevoelige luisterliedjes en korte verhaaltjes / anekdotes. Ook de vrolijke noot zal niet worden vergeten. Evert: ”Dat klopt. We hebben veel liedjes over het leven en dat is nou de ene keer met veel plezier, maar de andere keer ook met de nodige zorg. We hebben een geheel vernieuwd programma met nieuwe liedjes. Dus we hebben er veel zin in.” Bart & Evert begeleiden zichzelf met gitaar, cajon en mondharmonica.

Info en kaartverkoop: http://www.dekkerrondvaarten.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.